Wednesday, September 12, 2012

tesettur ve abiye kıyafetler











Evet, yaz aylarına girmiş bulunmaktayız arkadaşlar. Tatil hazırlıkları şimdiden yapılmaya başladı. Yaz ayının bunaltıcı sıcaklarından kurtulmak isteyen bay ve bayanlar soluğu kendilerine özel plajlarda alıyorlar.






Bayanlar plajı Türkiye’nin çeşitli yerlerinde mevcuttur. Özellikle de İstanbul gibi en iyi turizm olanaklarının hat safha da olduğu bir yer de her an elinizin altında bulabilirsiniz. Özellikle Sarıyer altınkum bayanlar plajına rekabet daha çok olmuştur. Bunun nedeni bayanların kendilerini daha rahat hissetmesidir. Sarıyer  Altın kum plajı İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunmaktadır. Bayanlara özel olan Sarıyer altınkum plajlarına kesinlikle erkeklerin girmesi mümkün değildir. Evet, bu sizin için gayet de güzel bir şey. Sizin rahat etmeniz için en güvenilir şekilde bayanlara özel olarak yapılandırılmıştır.

Eğer İstanbul ve çevresinde oturuyorsanız sizlere Sarıyer altınkum plajına gitmenizi önereceğim. Sarıyer altınkum plajına ister vapur ile isterseniz bu işi yapan seyahat acenteleri sayesinde ulaşım sağlayabilirsiniz.






Sarıyer Altın kum bayanlar plajına bilindik şartlar altında gitmeniz evdeki hesabın çarşıya uymayacağının kanısıdır. Ayrı gittiğiniz zaman hiçbir masraftan kaçınmamanız gerekecektir. Haliyle yol kirası, plaj kirası ve içerisinde yeme-içme masrafları sizi biraz zorlayabilir. Genelde plaja gidenler toplu gezi turlarıyla gitmektedir. Böylece en uygun fiyatlarla rahat rahat tatil yapabilmektedir. Geçen sene bu plaja giriş ücretleri 25 TL idi fakat bu sene 30 TL olduğunu görüyorum. Sizlere tur servis hizmeti veren güvenilir bir firmanın internet sitesini veriyorum. Oradan  detaylı bilgi alaiblirsiniz.

No comments:

Post a Comment